Головна » 2015 » Березень » 11 » «Україна – єдина країна!»
10:40
«Україна – єдина країна!»

Нещодавно у ДНЗ «Херсонське вище професійне училище сервісу та дизайну» проходив предметний тиждень історії. В рамках тижня викладачем історії Букрєєвим Тарасом Борисовичем був проведений урок патріотичного виховання «Україна – єдина країна». На запрошення історика на захід завітали військовослужбовці-прикордонники лейтенант Федоренко Василь Васильович, капітан Вілтс Олександр та волонтер Войнаровська Анастасія.

Учні із цікавістю слухали розповідь військових. Капітан Олександр Вілтс розповів про свою службу у зоні проведення антитерористичної операції у складі Луганського прикордонного загону. Лейтенант Федоренко Василь розповів про буремні дні річної давнини, коли Росія анексувала Крим і лейтенант разом зі своїми колегами були змушені залишити рідну домівку, але не зрадив присязі і залишився вірним нашій державі. Військові показали учням фотографії з фронту, розповіли про будні наших бійців. Учні з захопленням переглянули відео, які для них підготували гості разом з викладачем.

Також перед присутніми виступила Войнаровська Анастасія, котра розповіла про Херсонську народну самооборону. Учні переглянули ряд відео присвячених нашим самооборонівцям.

Наприкінці зустрічі гості побажали учням успіхів у навчанні й запевнили, що зроблять усе задля перемоги України. Учні подякували військовим за те, що вони мужньо боронять Батьківщину і побажали якнайшвидшої перемоги і повернутися додому живими й здоровими!

Переглядів: 285 | Додав: nata | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar